Vă invităm la al 25-lea workshop!

YOUR FACE'S JOY
Bucuria feţei tale!

Există “trucuri” despre un machiaj perfect? Poate da, poate nu!

Egiptul antic este considerat leagănul machiajului. Femeile aveau o pasiune fantastică în ceea ce priveşte, mai ales, utilizarea culorilor în machiaj, însa istoria a demonstrat că machiajul este pur şi simplu o extensie a personalităţii fiecarei femei.

Femeile au gusturi diferite când vine vorba de machiaj, însa punctul de plecare al unui machiaj reuşit pleacă de la tenul fiecărei persoane, ce trebuie doar pregătit.

Zi de zi machiajul este interpretat de fiecare femeie după cum se simte mai confortabil. Unele dintre ele folosesc un machiaj mai accentuat, alte femei nu folosesc machiaj deloc în ideea că este o zi oarecare. Ce rost ar avea? Păi are rost, fiecare femeie este frumoasă în felul ei, iar micile neregularităţi, care chiar nu pot fi numite defecte, decât de răuvoitori, le completează personalitatea. Un machiaj natural nu face decât să le îndulcească trăsăturile, să ascundă micile imperfecţiuni ale tenului. Şi pe deasupra realizarea lui nu durează decât 5 minute. Sună aproape imposibil, nu? Acest workshop îţi va demonstra că se poate.

De cele mai multe ori un machiaj poate schimba o persoană, însa este important să îţi personalizezi machiajul în funcţie de mai multe aspecte: forma feţei, textura tenului, momentul pentru care te pregăteşti etc.

Ca să poţi să îţi faci cel mai bun machiaj pentru tine ai nevoie de o trusă de machiaj. Astfel poţi opta pentru o trusă profesională sau pentru o trusă cu minimul necesar. Află în cadrul atelierului pe lângă pudră, farduri, ruj şi rimel ce alte elemente sunt necesare pentru trusa ta de machiaj şi cum să le foloseşti cât mai eficient.

Untitled

Există câteva tipuri de machiaj care, indiferent de culorile folosite, nu se vor demoda niciodată:

 • machiajul natural (adresat de regulă femeilor care nu au timp să stea prea mult la oglindă);
 • machiajul stil "Marilyn Monroe" (unde se pune accent pe buze, ochii fiind cel mult conturaţi pe pleoapa superioara cu tuş negru);
 • machiajul "smokey eyes" (unde accentul se pune strict pe ochi, iar buzele sunt nude);
 • machiajul special de seară (când culorile pun în valoare personalitatea ta).

Ca şi în vestimentaţie, în domeniul make-up-ului, în fiecare primăvară, vara, toamna, iarna, apar atât de multe articole despre machiajul în tendinţe în anotimpul respectiv. Totuşi pentru realizarea unui machiaj perfect pentru tine, trebuie avute în vedere mai multe detalii, care fac diferenţa între un machiaj obişnuit şi un machiaj profesionist. 

În cadrul workshopului se îmbină atât noţiuni teoretice cât şi practice privind cunoştinţe de anatomie (structura pielii, analiza tipului de ten), stil de viaţă, machiaj alb şi tehnici esenţiale de machiaj.

Subiecte abordate, despre care vei învăţa şi care îţi vor îmbogăţi bagajul de cunoştinte în domeniu automachiajului, sunt:

 • pielea (structură, funcţii, rol);
 • tipuri de ten - aspect, cauze, tonuri şi subtonuri ale pielii, cerinţe pentru îngrijirea acasă;
 • demachierea, masaje de tonifiere, curăţare, relaxare;
 • tratamente pentru diferite tipuri de ten;
 • trusa de machiaj;
 • noţiuni despre machiaj;
 • studierea trăsăturilor anatomice şi corecţii prin machiaj;
 • teoria culorilor şi aplicaţii prin machiaj;
 • machiaje tematice (de zi, ocazie, etc).

Acest workshop se adresează persoanelor care doresc să îşi cunoască foarte bine propriul ten şi să îşi evidenţieze calităţile naturale, care vor avea libertatea să îşi găsească şi să îşi definească propriul stil, folosindu-se de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj în domeniul profesionist.

Calvin Klein: “Cel mai bine este să arăţi natural, însă pentru asta ai nevoie de machiaj corect şi natural!”

 

Prin neparticiparea ta la workshop, vei rata şansa să afli mai multe despre:

 • cum îţi identifici tipul de ten;
 • cum faci machiajul corector bazat pe lumini şi umbre;
 • cum aplici corect baza de machiaj;
 • cum faci corectarea imperfecţiunilor feţei utilizând teoria culorilor;
 • cum faci alegerea corectă a produselor de machiaj;
 • cum îţi faci alegerea ustensilelor de machiaj;
 • cum să găseşti, în funcţie de forma ochilor/feţei, tipul de machiaj care să se potrivească cel mai bine pentru tine.

Acest workshop de automachiaj este adresat atât către persoanele care nu s-au machiat niciodata şi vor să înceapă singure să se machieze, cât şi pentru persoanele care ştiu să se machieze sau se machiază de ceva timp, însă simt nevoia de perfecţionare.

Workshop-ul este accesibil doar pentru persoanele care vor să înveţe să se machieze singure. Nu este un atelier pentru profesionişti, adică destinat celor care vor să facă din machiaj o profesie.

Trainerii workshop-ului sunt profesionisti ce activează de 15 ani în arta machiajului.

Fantezia creaţiei şi frumuseţea în machiaj este că poţi să creezi mereu un personaj cu care să te joci. Atunci când te-ai plictisit, ştergi tot şi o iei de la capăt, însă este important să nu uiţi că odihna este cel mai bun machiaj!

Evenimentul este organizat în Brașov la Green Center (Str. Brândușelor nr. 74, etaj 3, camera 8) în data de 15 decembrie 2017 (partea I) de la ora 18:00 și 16 decembrie 2017 de la ora 13:00 (partea a II-a).

buton ma inscriu

Mai sunt doar 3 locuri

Pentru a participa la acest atelier se achita un bilet de participare. Taxa ce cuprinde partea organizatorica, materiale suport si sesiunea atelierului este de doar 125 lei pentru plata online sau 175lei la eveniment!

buton cumpara acum

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată înformaţia şi experienţa învăţată.

Mai sunt doar 3 locuri

buton ma inscriu

Coco Chanel  - “Eleganţa este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul.”

 Parteneri media ai evenimentului:

 new logo 4career mic logo PM

Google Maps

YouTube